Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep Gaat Door!

Aanstaande zondag is het zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep gaat van start! Om 08.30 uur klinkt het startschot bij trailerhelling de Banaan. Een vol huis van 50 boten zullen opzoek gaan naar de snoekbaarzen die zich ergens binnen het parcours schuil houden.

De wind is zondag 3-4 BFT met in de middag mogelijk stoten naar 5 BFT. Houdt dus rekening met de wind tijdens het terugvaren naar de helling.Huishoudelijke mededelingen

Het is een vol huis dus  zorg dat je op tijd bent de inschrijving sluit om 08.00 uur ben je er niet op tijd heb je pech. De start is om 08.30 uur.

Bewaar jullie wedstrijdkaart goed. Hiermee kun je tijdens de prijsuitreiking namelijk per team 2 consumpties en 2x een broodje kroket of frikandel voor krijgen. Dus wees er zuinig op!


(voorbeeldkaartje bewaar deze goed!)

Wij wensen alle deelnemers veel plezier en mooie vangsten tijdens de NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters

 

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep Gaat Door!

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep Gaat Door! Aanstaande zondag is het zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep gaat van start! Om 08.30 uur klinkt het startschot bij trailerhelling de Banaan. Een vol huis van 50 boten zullen opzoek gaan naar de snoekbaarzen die zich ergens binnen het … Lees verder »

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep Naar alle waarschijnlijkheid is het aanstaande zondag zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Een 100% volle wedstrijd met allemaal toppers die instaat zijn om 7 dikke snoekbaarzen te vangen. Het beloofd dus een prachtige wedstrijd te worden. … Lees verder »

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Met nog enkele dagen te gaan lijken de weergoden ons gunstig gezind te gaan zijn. We weten het is nog vroeg om de vlag uit te hangen maar we hebben er goede hoop op dat de Quantum Zander Masters zondag doorgaan. De hoogste tijd voor een rectificatie … Lees verder »

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep Nog een goede week en dan is het zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Een wedstrijd waar alle disciplines van het snoekbaarsvissen worden ingezet. Het traditioneel vissen met de pen tot en met het pelagic vissen gericht op de geliefde … Lees verder »

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede GAAT DOOR!

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede GAAT DOOR! Aanstaande zondag 29 mei is het zover de herstart van de NKS Dutch Zander Masters Nieuwe Merwede. De NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede gaat door! We gaan dus allemaal van start aanstaande zondag opzoek naar die kneiters van een … Lees verder »