Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Alumcraft sponsort NKS

Martijn van Ravenzwaaij van Alumacraft Nederland, Het Noorden Watersport en het NKS-bestuur (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen) hebben een sponsorcontract afgesloten voor de periode 2012 tot en met 2015.Deze overeenkomst geeft aan dat beide partijen de kracht inzien van samenwerken. Alumacraft ziet het NKS als een professioneel platform waarop serieuze sportvissers hun hobby beoefenen.


Op de Fair for Lure & Fly in Maurik werd deze samenwerking tijdens de NKS Jeugddag bekend gemaakt. Het Noorden Watersport schenkt het NKS drie Alumacraft Lunker 16-voets boten in een speciale NKS uitvoering.

De Lunker 16-voeter is een boot waarmee je alle kanten op kunt; ruige rivieren, plassen en kanalen zijn geen probleem. Met een 30 of 50 pk buitenboordmotor zal deze comfortabele Lunker altijd snel in plané gaan. De vaar- en drifteigenschappen zijn uitmuntend, dus secuur verticalen is geen probleem.

Het unieke aan deze samenwerking is verder, dat zowel finalisten van het traditionele NKS als die van het nieuwe NKS Rivieren zich kunnen plaatsen voor de finale. Beide wedstrijd-series leveren dus kandidaten voor een grootse finale.

De naam voor deze finale is na onderling overleg vastgesteld op:

'Alumacraft NKS Masters'.

Meer informatie op: www.hetnoorden-watersport.nl en www.nksnoekbaarsvissen.n