Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Technautic sponsort NKS finalesTechnautic is importeur van watersportartikelen en gevestigd in Wormerveer. Vanaf de oprichting in 1978 heeft Technautic haar pakket opgebouwd tot het huidige artikelaanbod van ca. 15.000 artikelen die uit voorraad geleverd worden aan jachtwerf en watersportwinkel. Met 2500 m² magazijnruimte en 40 personeelsleden wordt niet alleen de watersport en hengelsportmarkt bediend, maar met haar zusterbedrijf Technolyt ook de buitensport-, sport-, fietssport-, optiek- en fotobranche. Het productaanbod van Technautic heeft een overwegend technisch karakter en bevat alles wat een boot nodig heeft op het gebied van navigatie, besturingen, stroomvoorziening, sanitair, ankeren en afmeren, beveiliging, hang- en sluitwerk, koken en koelen, reddingsmiddelen en vele andere bootaccessoires. Maar het is niet alleen het productaanbod van Technautic die het verschil maakt, maar ook de mensen erachter. Onze technische adviseurs in binnen- en buitendienst zijn stuk voor stuk goed geschoolde mensen en hebben een meerjarige ervaring in de watersport. Deskundigheid en specialisatie gaan bij ons hand in hand.

Het producten pakket van Johnson Outdoors, met de fishfinders van Humminbird, de elektrische buitenboordmotoren en laders van Minn Kota en de downriggers van Cannon, is een logische aanvulling op het complete Technautic pakket.

Sinds de aanvang van het importeurschap heeft men grote vorderingen gemaakt. Het complete Humminbird en Minn Kota productaanbod is nu uit voorraad leverbaar, net als de noodzakelijke accessoires en reserveonderdelen. Service en reparaties aan motoren en fishfinders worden in Wormerveer uitgevoerd. Nederlandse vertalingen van de Humminbird toestellen kunt u inmiddels vinden op de Technautic website en die van Minn Kota zullen volgen.

Het NKS bestuur is blij met de toevoeging van de kwaliteitsproducten van Technautic aan het prijzenpakket van de Finalewedstrijd.
 
Het NKS Bestuur