Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Geweldige jeugddag NKS op de Fair for Lure&fly

In de vroege ochtend van zaterdag 8 september stonden op het eiland van Maurik 23 kinderen te trappelen om in de 16 gereed staande vismachines te stappen.

Na een welkomst woord werden de kinderen door Maurits Kuijs van Fishing-Direct hengelsport voorzien van een tas met hengelsport materiaal dat gelijk inzetbaar is op deze jeugddag met een mooie bijbehorende cap.

Om goed half tien kiezen de boten met jeugdige sportvissers het ruime sop en al snel volgen de eerste vangstberichten van snoekbaars,baars en grondels.  Het weer was ons erg goed gezind en ook de vis liet het niet afweten en dat is altijd leuk.Rond de klok van twee uur liepen de eerste boten weer de haven in en  werden de kinderen door Fishing-Direct nogmaals verrast met een frietje met een lekkere snack.

Toen ook al dit lekkers in de buikjes van deze jeugdige sportvissertjes was verdwenen volgde nog een mooie prijsuitreiking met een beker, mooie hengelset,super molen en mooie pluggen.Hier de top drie van de jeugddag: 
Ook voor de captains was er door Ijsselsport Baak nog een waardebon beschikbaar gesteld en enkele leuke Lund caps waarvoor onze hartelijke dank.
 
Mede door deze sponsoren was het voor ons onmogelijk om deze jeugddag te organiseren een speciaal dankwoord hiervoor aan:

Fishing-direct hengelsport
IJsselsport/Lund visboten
Publishing house
En natuurlijk alle captains met hun boten allemaal heel hartelijk bedankt.
Namens het NKS-bestuur.