Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

extra informatie Lithse Ham

tijdens de wedstrijd op de Lithse Ham zal er gevist worden op de gehele Lithse Ham met uitzondering van het stuk rechts achterin waarvoor een algeheel doorvaar verbod van kracht is.
1) tijdens de wedstrijd niet meer dan twee vissen in de bun liefst elke vis gelijk aanbieden.
2) ankeren is niet toegestaan om een ieder de gelegenheid te geven om op alle stekken te vissen er zijn namelijk stukken bij die niet meer voor andere te bevissen zijn als daar boten voor anker liggen.
3) let op de snelheid 9 km/h op de lithse ham en de zandmeren.
4) traileren kan tijdens de wedstrijddag ook in Heerewaarden dit is tegenover de Lithse Ham waar we ook de prijsuitreiking doen.
als de vis toch erg diep zal liggen dan zal er worden uit geweken naar de rivier de maas van het veer Alem/Maren-kessel tot het veer lith/alphen.
een derde mogelijkheid is de maas tussen het veer Alem/Maren-kessel tot de brug over de A2.
vis in iedergeval deze stukken ook af tijdens het trainen de definitieve beslissing van welk parcours we vissen nemen we daags voor de wedstrijd alles natuurlijk in het welzijn van de vissen wees hier allemaal ook voorzichtig mee.
LET DUS OP:HET IS NIET BIJ VOORBAAT ZEKER DAT ER OP DE LITHSE HAM WORDT GEVIST KAN OOK ALTIJD DE MAAS WORDEN DIT OM MISVERSTANDEN TE VOORKOMEN.

LET OP: tijdens de laatste wedstrijd zal er na afloop op de prijsuitreiking ook de Nederlands Kampioen van 2012 bekend worden gemaakt en zal de eerste prijs uitgereikt worden en iedereen weet dat het hier gaat om een prachtige combinatie van LUND aangeboden door IJSSELSPORT.


we hopen op en spannende en sportieve wedstrijd de info wat betreft traileren inschrijven etc. volgt nog,iedereen veel succes tijdens het trainen en natuurlijk op de wedstrijd zelf.

bestuur NKS.