Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Laatste wedstrijd NKS Rivieren...

Op de Nieuwe Merwede zal de strijd om de titel Nederlands Kampioen Rivieren 2013 worden beslist. De top drie zit dicht bij elkaar en er kan nog van alles gebeuren. Tijdens het voorvissen was het moeilijk. Sommigen vingen er slechts één terwijl weer anderen een plekje vonden waar wat meer gevangen werd. Maar al met al niet echt wild! Eigenlijk dus een spannende laatste wedstrijd, want iedereen zal ervoor gaan.
 
Huldiging: Alumacraft Masters Finale
Zoals gebruikelijk wordt de prijsuitreiking na de wedstrijd aan de helling gehouden. De uiteindelijke winnaars van de competitie zullen tijdens de Alumacraft Masters Finale worden gehuldigd.
Helling en start wedstrijd: Dordrecht, Oosthaven
Wedstrijd: 08.00 tot 14.30 uur
11.00 uur: tussentijdse meting
 
Som van vijf…
De uiteindelijke som van vijf vissen telt voor de dagoverwinning. Chris van Wolferen en Willem Stolk staan aan de leiding op de voet gevold door Pieter Smit en Gerben Mul. Het gaat erom spannen daar op de Merwede, waar echt wel dikke vissen huizen. Dat het op dit moment moeilijk is zal de spanning alleen maar doen stijgen. We zullen na zondag de 27e weten welke technieken doorslaggevend zijn geweest en wie zich Nederlands Kampioen mogen noemen en mee mogen strijden om de Alumacraft Masters titel.
 
NKS Bestuur