Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Algemene Ledenvergadering 19-2-2014

Beste leden,

De vergunningen voor het NKS regulier zijn zo goed als geregeld voor het seizoen 2014. Voor NKS Rivier zijn deze in aanvraag (september/oktober). Het NKS OldSkool zal in november en december 2014 plaatsvinden. Meer info over een NKS Bellyboat volgt na overleg met de betrokkenen.
 
Natuurlijk blikken we terug en kijken we vooruit. Het NKS zal in 2014 meer hulp nodig hebben ter ondersteuning en uitvoering van de verschillende NKS disciplines. Hierover zal tijdens de ledenvergadering ook een oproep worden gedaan.

De agenda en de presentatie voor de ledenvergadering zijn klaar. Natuurlijk is er ook ruimte voor input, die kunnen jullie vooraf mailen naar bestuur@nksnoekbaarsvissen.nl
De vragen zullen in de presentatie worden verwerkt en daar waar mogelijk volgt hierop antwoord -of is onderwerp van gesprek tijdens de vergadering.

Het heeft even geduurd, in afwachting van een datum van SN. Deze is vastgesteld op 19-02-2014 op verzoek van enkele leden van 19.00 t/m 20.30 te Bilthoven. Voor de route kijk op www.sportvisserijnederland.nl.


We zien jullie graag op woensdag 19 februari.

NKS Bestuur