Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Uli und Wessi,

Uli und Wessi,
 
Twee van onze beste ambassadeurs van het NKS hebben de laatste twee wedstrijden niet mee gevist.
Met dit schrijven willen wij helderheid verschaffen wat er precies gebeurd is.
Uit veiligheidsoogpunt hebben wij het parkoers van de Nederrijn ingekort tot voor de veerpont. Dit hebben we eigenlijk te laat gedaan. Na overleg met leden die hier hadden voorgevist hebben wij te laat deze keuze gemaakt. De kabelpont met de drijvers daaraan was te gevaarlijk om daar te vissen.
Uli en Wessi zagen pas zaterdag avond dat wij het parkoers hadden aangepast.
Ik kreeg toen te horen dat Uli en Wessi niet mee deden. Achter de pont hadden zei een prima stek die nu niet meer in het parkoers zat.
Ik  heb, toen ik dit zaterdagavond hoorde een e-mail naar Uli gestuurd met de reden waarom wij het parkoers hadden ingekort. Helaas kan Uli zijn mail niet ophalen in zijn vakantiehuis in Lemmer. Uli heeft toen besloten om niet mee te doen omdat hij niets van het bestuur hoorde. Ik denk dat ik namens alle deelnemers kan zeggen dat iedereen dit uitermate betreurde, twee van onze sportiefste hengelaars waren er niet bij.
Uli heeft toen een besloten facebook pagina aangemaakt en daarop gezegd wat hij ervan vond. Een prima oplossing om je gedachten hierop te profileren zonder dat buitenstaanders dit kunnen lezen.
Ondertussen heb ik steeds contact met Uli gehouden om de misstanden uit de wereld te helpen.
Gistermiddag heb ik een heel aangenaam gesprek met Uli en Wessi gehad. Begrip voor elkaars standpunten heeft er toe geleid dat de lucht geklaard is.
Uli en Wessi hebben nog niet besloten of zij meedoen aan de finale.
Ik  durf wel te zeggen dat de meeste finalisten hopen dat ze er wel bij zijn. Gewoon omdat het twee fantastisch sportieve kerels zijn.
 
Willem Beijeman