Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Inschrijving NKS Jeugddag Mecury Days te Tolkamer

Het jaarlijkse evenement  voor de jeugdige roofvissers staat weer op het programma. Dit jaar niet zoals we gewent zijn op de Fair maar op de Mecury Days 2016 te Tolkamer.De trouwe sponsor van het NKS Mercury heeft een jaarlijkse boten spektakel waar menig Mercury pk’s worden getoond en getest. Een ware happening die jaarlijks groeit en must om er eens bij te zijn geweest en die Mercury PK’s eens gevoeld te hebben.Dit jaar biedt Mecury ook het platform voor de NKS Jeugddag op 10 september 2016. Een  jaarlijks evenement om de jeugdige roofvissers in Nederland de kans te geven de toppers en Nederlands Kampioen de hemd van het lijf te vragen.  Natuurlijk staat snoekbaars vissen voorop tijdens deze jeugddagen en aller handen technieken zullen tijdens een korte wedstrijd worden uitgelegd.

Wat moet je hier voor doen? Het is eigenlijk heel simpel; ben je tussen de 8-16 jaar, in het bezit van een zwemdiploma  en heb je tijd op 10 september 2016 geef je dan snel op via info@nksnoekbaarsvissen.nl.

We proberen iedere jeugdige deelnemer aan een boot te koppelen maar wees er snel bij want vol = vol.

De aanvangstijd zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt via mail en website van het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen.We zien jullie graag op 10 september 2016 te Tolkamer op de Mercury Days.

Tight Lines,
 
Het NKS bestuur