Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Fair for Luren en Fly 2010


De zesde editie van de Fair for Lure & Fly vindt op 4 en 5 september a.s. plaats op ‘Het Eiland van Maurik. Hoewel dit nu wellicht nog wat ver weg lijkt, draait de voorbereiding voor de ‘Fair for Lure & Fly 2010’ inmiddels op volle toeren.

Voor de bezoeker is er op de Fair for Lure & Fly van alles te zien en doen. Zo geven prominente hengelsportauteurs buiten praktijkdemonstraties om op de beurs vergaarde, theoretische informatie uit te leggen of nog eens extra toe te lichten. Daarnaast is er een uitgebreid lezingenprogramma – dat momenteel nog wordt ingevuld – en kan de bezoeker zich door een breed scala aan gespecialiseerde bedrijven optimaal laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn favoriete discipline.

Momenteel wordt ook het indoor-gebeuren van zo’n 3000 m² ingevuld. Behalve de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) en de Stichting Schub, zullen diverse prominente en gespecialiseerde bedrijven (nationaal en internationaal) dit deel van het evenement compleet maken. De bezoekers van de Fair mogen zich dan ook verheugen op een keur aan noviteiten, productinformatie en lucratieve aanbiedingen.

Op een buitenterrein van ruim 25.000 m² dat direct aan het water ligt, zal een activiteitenfair worden opgetrokken. Deze zal bestaan uit een grootse show van de aanbieders van specialistisch sportvisboten, buitenboordmotoren en trailers met de mogelijkheid tot proefvarenOp uitgezette werpbanen zullen specialisten hun kunnen vertonen in precisiewerpen en verzorgen specialisten instructies. De landelijke belangenorganisatie Sportvisserij Nederland zal op het activiteitenterrein prominent aanwezig zijn met voorlichting en demonstratie, en natuurlijk ook de presentatoren van Vis TV – Ed Stoop en Marco Kraal.

En er is meer. Veel meer zelfs. Zo heeft de vereniging Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen (NKS) haar voor zaterdag 4 september uitgezette wedstrijd op de Lek nabij de Fair gepland. Rondom dit spektakel zullen er ludieke wedstrijden worden georganiseerd met o.a. belly boats en de mogelijkheid worden geboden om proef te varen met een specifieke viskano of kajak etc.Het activiteitenterrein zal worden opgefleurd door bedrijfspresentaties en -demonstraties, waarvoor zich inmiddels de volgende firma’s al voor hebben ingeschreven:
Sportvisserij Nederland, Shimano Europe Fishing Holding, IJsselsport /Lund, Marcraft boats, Nautische Unie, Ribbink Nautic, Honda Nederland, Bikker boats en SPRO met hoogstwaarschijnlijk de nieuw door Henk Simonsz op de Visma gepresenteerde boot. Het activiteitenterrein beschikt over een botenhelling waarvan de deelnemers gebruik kunnen maken. Hetzelfde geldt voor het recentelijk fantastische opgespoten strand over de gehele breedte van het buitenterrein.

Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur
Entree: € 7,50-- p.p. - Kinderen tot 12 jaar gratis.
Abonnees op Hét Visblad, De Roofvis, Witvis Totaal en Zeehengelsport en leden VNV ontvangen een kortingsbon t.w.v. € 2,50.
Parkeren € 4,-- per auto

Locatie: Recreatiepark “Eiland van Maurik” – Rijndijk 20 – 4021 GH Maurik. www.eilandvanmaurik.nl

Noteer dit weekend alvast in uw agenda en volg de komende maanden onze site www.hengelsporthuis.com

Voor informatie over deelname kunt u contact opnemen met:
Publishing House & Facilities B.V. te Doetinchem, telefoon 0314-340150,
en vraag naar Hans te Kloeze h.tekloeze@publishinghouse.nl , Thijs van Aalst T.vanaalst@publishinghouse.nl of Peter Timmers p.timmers@publishinghouse.nl

Op voorhand reeds ingeschreven standhouders – stand per 1 juni:

Art Baits
Baron Marine
Ben’s Fishing Tackle
Bikker Boats
Daiwa
De Kock Hengelsport (B)
Dragon Marine
IJsselsport / Lund
Fox International
JB boten Carolina Skiff
JM Sails
Honda Nederland
Hot Concept
Lumix
Lureparts.nl
Marcraft Fishing Boats
Nautische Unie
Pike Master Lures & Travel
Q-Baits
Rentenaar Hengelsport
Ribbink Nautics
Sanders Hengelsport
Shimano Europe
Sovereign Superbaits (GB)
Sportvisserij Nederland
SPRO / Gamakatsu
Stichting Schub
VNV Vereniging Nederlandse Vliegvissers.
Viskayaks.nl
Watersportpark De Pharshoeke
Yaris Sports.