Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsorennieus Navionics

Onze sponsor Navionics die bekend is van zijn kaarten die we allen gebruiken om onze diepte lijnen te zoeken, waypoints te plotten en tegenwoordig het water al te bestuderen vanaf de Ipad of Tabelt met de Navionics boating app. Dit jaar sponsorden ze de grootste snoekbaars van de finale, grootste baars en grootste snoek van de competitie. Wederom drie teams die gebruik kunnen maken van de vele mogelijkheden die de nieuwe kaarten met zich mee brengen.

Aanstaand weekend is er weer de jaarlijkse beurs in Utrecht, ook hier pakt Navionics uit met een prachtig nieuw product waar je ze de hemd van het lijf over kan vragen. Het nieuwe product is zeer goed nieuws voor de gebruikers van Lowrance, Simrad en B&G.Navico heeft nu Dock to Dock autorouting, Sonarchart live, advanced map options en plottersync toegelaten.

Dock to Dock
Met Dock to Dock navigatie kunt u met 2 drukken op het scherm een route plannen waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de vooraf ingestelde diepgang.

Sonarchart live
Sonarchart live is ideaal voor het maken van live kaarten ook als er geen data aanwezig is. U maakt de kaarten live. Elke 50 cm een dieptelijn die live op uw plotter wordt gemaakt.

Advanced map options
Met advanced map options kunt u oa dieptes op uw kaart instellen, de range instellen waar u wilt vissen en de dichtheid van de dieptelijnen instellen.

Plotter Sync
Door plotter sync hoeft u nooit meer de kaart uit de plotter te halen om deze te actualiseren. Via de app van Navionics kan dit nu automatisch, ook routes, waypoints etc worden nu via de app gesynchroniseerd met uw plotter.

Meer weten over deze fantastische features bezoek Navionics dan op de beurs in Utrecht en stel daar al u vragen omtrent de nieuwe opties en natuurlijk ook de reeds bestaande zaken.


Tight Lines,

NKS Media Team