Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Sponsorennieuws Navionics gaat NKS breed!

Navionics is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse visboot. Ieder jaar komen er nieuwe tools en tricks die visser kan gebruiken zijn hobby te perfectioneren. Alles gebasseerd op een veiligere en betere visbeleving voor ons als vissers.

In 2016 stapte Navionics in als sponsor van het NKS met de drie grootste vissen  snoek, baars en snoekbaars van het seizoen. In het aankomende seizoen zullen ze er net als bij hun producten een flinke upgrade doen.


Zelfs van tablets, smartphones is Navionics niet meer weg te denken...

Navionics gaat namelijk NKS breed sponsoren! In de Lund Challenge 2017 sponsoren ze drie Navionics kaarten voor wederom de drie grootste vissen snoek, baars en snoekbaars van het seizoen. Het NKS rivieren krijgt eveneens 3 kaarten voor de drie grootste vissen van het seizoen. Binnen het NKS Pennen is er een kaart te verdienen voor de grootste snoekbaars van het seizoen.

We willen via deze weg Navionics dan ook bedanken voor hun inzet in het seizoen 2017! Na dit seizoen zullen er wederom een aantal boten, veiliger en preciezer kunne vissen dankzij de kaarten van Navionics!


Tight Lines,
NKS Media Team