Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Hollands Diep en NKS Rivieren Nieuwe Maas gaan door.


Deze keer was het een gemakkelijk besluit voor de weercommissie, met de huidige weervoorspelling van een lichte bewolking en NW 3 - 4 bft. is het prima visweer.

Zowel de wedstrijd van de NKS Lund Challange op het Hollands Diep als de wedstrijd van de NKS Q-Fishing River Masters op de Nieuwe Maas gaan door.

Aanvullende informatie voor de NKS Lund Challange - Hollands Diep: Wij verzoeken alle deelnemers aan deze wedstrijd om voor 07:00 uur bij het wedstrijdwater aanwezig te zijn, dit in verband met het hoge aantal deelnemers, zorg dat je op tijd getrailerd hebt want we gaan om 08:30 uur van start!

Aanvullende informatie voor de NKS Q-Fishing River Masters - Nieuwe Maas: Wij verzoeken alle deelnemers aan deze wedstrijd om voor 08:00 de boten bij de ophaalbrug te verzamelen, deze zal om 08:00 voor ons 1-malig geopend worden waarna we gezamelijk naar het parcours varen.

Van zaterdag op zondag wordt de klok een uur vooruit gezet, zomertijd!! Zorg ervoor dat je wekker goed staat ingesteld anders kom je een uur te laat JWij wensen eenieder een goede vangst.

Het bestuur.