Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Humminbird- Minn Kota Finale gaat Internationaal


Aanstaande zondag 12 november 2017 zal om 8.30 uur het laatste startschot gegeven worden voor het NKS seizoen 2017. Waar het al maanden rond gaat van de geruchten over de locatie, zaten we er allemaal goed naast. Niemand had gedacht dat we over de grens zouden gaan voor de Final Battle. 

De strijd om de NKS Humminbird-Minnkota finale zal plaats vinden op het water van Visvereniging het Snoekbaarsje, Maasdijk 1, te Kinrooij Belgie.

Let op de volgende zaken!

· Er heerst op het water een snelheidsbeperking. Houdt het netjes en beschaafd!

· De app zal werken, alleen dient men als je op Belgisch netwerk zit Internationaal Roamen aan te zetten.

· Let op de app werkt alleen als je het volgende telefoonnummer gebruikt: +31 6 42329381


De totale prijzentafel voor de NKS Lund Challenge & NKS Humminbird-Minnkota finale bedraagt € 35.000,00. Hiervoor willen wij onze sponsoren van harte bedanken. Natuurlijk zal deze worden uitgereikt tijdens het wel bekende hapje en drankje. Dit vindt plaats in Brasserie de Spanjerd te Kinrooi, Belgie. Dit is ongeveer 750 meter van de helling af.

We hopen aanstaande zondag op een spannende strijd, die natuurlijk ook weer live te volgen is via de website www.nksnoekbaarsvissen.nl en de facebookpagina van het NKS.

Slijp de haken en laad de accu’s op! We verwelkomen de deelnemers en eventueel toeschouwers graag aanstaande zondag te Kinrooij.Tight Lines,NKS Media team