Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Lund Challenge 2017 Prijsuitreiking

Aan alle mooie dingen komt een einde zo ook aan de NKS Lund Challenge 2017. Een seizoen wat bol stond van de spanning. Gaat de wedstrijd door of niet door, wordt er vis gevangen op het wedstrijdwater, haasje over in de top 10 van het klassement.  Een Lund Challenge met nieuwe inbreng zoals de meetapp, welke huiverig werd ontvangen maar inmiddels een prachtige tool is geworden. Live verslagen vanaf het water, zodat ook het thuisfront de fanatieke strijd kon volgen. Uiteindelijk zijn alle wedstrijden gevist en is de balans opgemaakt. We kunnen terugkijken naar een prachtige NKS Lund Challenge 2017.


De top 3 van de Lund Challenge 2017...


Hoe kan je mooier terugkijken naar een geslaagd seizoen door de prijswinnaars van de NKS Lund Challenge 2017 nog eens allemaal in het zonnetje te zetten. Om te beginnen met de nummers 10 van het klassement.
Wat is er mooier dan als vader en zoon je passie delen? Vader & zoon Kirsch delen hun passie samen en met succes. In de Lund Challenge 2017 behaalden ze een totaal van 116 punten en haalden hiermee de 10 plaats in het klassement.


Succesvol de passie delen, prachtige prestatie..

Op plaats negen vinden we Herman Schuurman & Martijn Reitsma die dit jaar in de diverse toernooien hoge ogen gooien met top prestaties. Ook in de NKS Lund Challenge 2017 lieten ze zich met enige regelmaat horen en behaalden een totaal van 114 punten.


Wederom een top klassering voor de heren, wordt beloond met een mooie Q-fishing bon...

De achtste plaats was er voor de veteranen Tom Kroon & Eric Marteijn met 113 punten. Deze veteranen zijn niet weg te denken uit de top 10 van het NKS. Zo lang het archief teruggaat waren ze er te vinden zo ook in 2017.


Ook in het seizoen 2018 kunnen ze weer veilig het water op, door Ensink Watersport...

De zevende plaats in de Lund Challenge 2017 vinden we het Belgische duo Johan Vos & Kris Eysermans. De heren hadden dit jaar een fantastische start van de competitie een kleine dip in het midden deed ze wat terug zakken maar ze vochten terug.


Met enige regelmaat zijn ze er te vinden top van het Klassement en bij Fauna Hengelsport...

De zesde plek algemeen ging mee naar huis met een andere vader & zoon combinatie. Ook zij weten wat het is om dezelfde passie met elkaar te delen.  De 87 punten die zij over het seizoen behaalden geeft aan dat ze gemiddeld niet uit de top 11 weg te slaan waren. 


Gerrit & Beert zitten weer warm en droog in de boot, dankzij Mac Fishing...

We komen zo langzamerhand steeds dichter bij het podium van de NKS Lund Challenge 2017. Op de vijfde plaats vinden we de rookies of the year. Van de 8 wedstrijden visten deze heren er 6 in de top 6 een prachtige prestatie van Jan Baar & Daan de Rijk.


Jan & Daan, zullen met dit Westin pakket nog veel glasogen vangen...

De vierde plaats, het wordt altijd de meest oneervolle genoemd maar  deze heren mogen er trots op zijn als je zo stabiel presteert. Sebastian & Daniel Kirion visten zich naar een totaal van 72 punten.


Een prachtige 80lbs Motorguide backtroller....

Het brons in de NKS Lund Challenge 2017 ging naar het team waar in deze editie meerdere sprookjes over geschreven zijn. Zelf gingen ze ook steeds meer geloven in een “ze leefden nog lang en gelukkig”, en terecht langzaam maar zeker slopen ze omhoog tot op minder dan 7 punten.  Een verdiende bronzen plak voor Marcel Ates & Ed Beijeman.


Een prachtige bon van Lund IJsselsport voor Marcel & Ed....

Het zilver ging mee naar Friesland. Het is de laatste weken gebleken dat het niet makkelijk is om hier binnen te komen. Maar een verdiende 2e prijs en hier aan gekoppeld een prachtige reis naar een snoekenparadijs werd door de heren niet afgeslagen. Met een totaal van 64 punten werden Jacob Veenema en Lieuwe Brink verdient tweede.


Snoekbaarzen vangen kunnen ze en snoeken kunnen ze bij Sportfishing Dalsland zeker leren...

Het goud ging uiteindelijk mee huis met de heren die de laatste jaren de meeste bijnamen verzameld binnen het NKS. De afgelopen jaren was het regelmatig net niet, of heel dicht bij ze leken wel Joop Zoetemelk. Ook dit jaar waren er momenten dat ze de afgrond in keken en de titel wel eens konden gaan verliezen. Maar zoals in de gelijknamige tekenfilm Buurman & Buurman kwam het ook hier in 2017 goed. De winnaars van de NKS Lund Challenge 2017 en Nederlands Kampioenen Snoekbaarsvissen Wim Hak & Ben Oskam.


Nederlands Kampioenen Snoekbaarsvissen Wim Hak & Ben Oskam!!

Er rest ons niks anders dan alle sponsoren en federaties te bedanken voor het medemogelijk maken van de NKS Lund Challenge 2017. In het bijzonder de volgende sponsoren:

Lund IJsselsport voor het beschikbaar stellen van de prachtige Lund Fury 1400 en het medemogelijk maken van de prachtige boot, trailer en motor combinatie.

Pega voor het beschikbaar stellen van de Pega Trailer die de set compleet en vervoer klaar maakt voor vele visdagen.


Lund IJsselsport bedankt! Pega Trailers bedankt!

Laste but not least Mercury voor het beschikbaar stellen van de 30PK Mercury buitenboordmotor.


Mecury Bedankt

Stay tuned, voor de algemene ledenvergadering  die plaats vindt op 29 november zullen er nog 2 verslagen volgen. De volgende zal zijn de Q-fishing River Masters.

Tight Lines,
NKS Media Team