Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Q-fishing River Masters 2017 Prijsuitreiking

Het afgelopen jaar streden de deelnemer aan de Q-fishing River Masters op vier van Nederlands mooiste rivieren om de titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen Rivieren. De strijdtonelen beloofden iedere wedstrijd een spannende strijd, diverse structuren, stroming etc. Uiteindelijk zou er een winnaar komen van de Q-fishing River Masters, de gene die over de vier wedstrijden de minste punten had verzameld.

Dit jaar waren de strijdtonelen in de NKS Q-fishing River Masters de Nieuwe Maas, de Waal, de Nieuwe Merwede en als afsluiter de Oude Maas. Ondanks dat het vier rivieren zijn houd hier de overeenkomst wel op. Iedere rivier is anders en dient ook een andere voorbereiding en strijdplan. De Rivier matadoren dienen rekening te houden met de stroming, waterstanden de structuren op de diverse wateren om uiteindelijk met de titel Q-fishing River Masters naar huis te gaan.

Via deze weg willen we alle prijswinnaars nog eens in het zonnetje zetten met hun mooie prestatie. De top 3 van de Q-fishing River Masters 2017 zag er als volgt uit.

Het brons ging mee naar huis met Donny Potemans & Mark Tervoort, deze heren zijn eigenlijk in alle competities van het NKS te vinden. De rivieren is toch het gene wat ze meer aanspreekt en niet zonder resultaat.  Met 23 punten bleven ze de Q-fishing River Masters 2016 net een puntje voor.


Op ieder water kunnen ze terecht, rivieren liggen deze heren het best...

De zilveren medaille ging mee naar huis met Erik & Henk Westerhof, die met een totaal van 13 punten stevig op de 2e plek stonden. Iedere wedstrijd binnen de top 5 vissen is een prachtprestatie van deze heren. Dan kun je zeggen dat je op iedere rivier uit de voeten kunt.


Nog meer vis dankzij een extra dieptemeter op de boot?....

Het goud ging dit jaar met groot machtsvertoon naar huis met Job Kervezee & Robert Bulten.  Van de 4 geviste rivieren wonnen de heren er 3 en kwamen op een totaal aantal punten van 6. De terechte winaars van de NKS Q-fishing Masters 2017 en Nederlands Kampioenen Rivieren.


Heer & Meester tijdens de Q-fishing River Masters 2017... Gefeliciteerd!!

Via deze weg willen we alle deelnemers en sponsoren bedanken voor het medemogelijk maken van de NKS Q-fishing River Masters 2017. In het bijzonder willen we Q-fishing bedanken als hoofdsponsor van de Rivier Masters.

De komende dagen volgt er nog een verslag van de prijsuitreiking namelijk de NKS Q-fishing Biggest Zander competition en de grootste vissen in de diverse competities. Stay tuned!

Tight Lines,

NKS Mediateam