Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

Belangrijk Nieuws Fauna Hengelsport Zander Masters 2018

Beste Deelnemers,

Zoals een aantal deelnemers reeds hebben geconstateerd is de Haringvlietbrug op de dag van de NKS Fauna Hengelsport Zander Masters 2018 volledig afgesloten.

De afsluiting geld voor het verkeer op de weg en het water, er is dus zoals het er nu naar uit ziet geen mogelijkheid om onder de brug door te varen.

De organisatie van de NKS Dutch Zander Masters is momenteel met de betreffende instanties in gesprek over deze afsluiting en wat deze precies inhoud. Wat zijn we dan precies aan het onderzoeken
  • De bereikbaarheid van de trailerhelling in Numansdorp
  • Is de brug over de gehele breedte van het water afgesloten of deels?
We verwachten op deze punten uiterlijk aanstaande uitsluitsel te hebben en jullie hierover verder te kunnen informeren.

De Fauna Hengelsport Zander Masters 2018 zal gevist worden op het Haringvliet, in het ergste geval  zal plan B in werking treden. Dit betekend voor jullie het volgende.
  • Het parcours zal worden verplaatst naar Den Bommel (zie onderstaand parcours)


 

Om jullie je zo goed mogelijk te laten voorbereiden om de start van de NKS Dutch Zander Mastes 2018 zie je bovenstaand het alternatieve parcours. Houdt bij het voorvissen/trainen dus rekening met een eventuele parcours wijziging!

Aanstaande dinsdag zullen we jullie uitsluitsel geven over de openstaande zaken en duidelijkheid in het te vissen parcours.

Om te eindigen met een positieve noot, de Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet zit voor 75% VOL! Er zijn dus nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor de start van de NKS Dutch Zander Masters 2018.

Interesse om deel te nemen aan de Fauna Hengelsport Zander Masters Haringvliet meld je dan snel aan via www.nksnoekbaarsvissen.nl. Ga naar de kalender en schrijf je in via de link inschrijven.

Tight Lines,

Organisatie NKS Dutch Zander Masters 2018