Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Navionics Zander Masters Oude Maas

Aanstaande zondag zal de tweede wedstrijd in de serie `NKS Dutch Zander Masters worden gevist! Deze wedstrijd zal plaatsen vinden op de Oude Maas met als sponsor Navionics. De Oude Maas bij Barendrecht staat bekend om zijn mooie formaat snoekbaarzen maar vaak ook berucht om de pittige stroming. Het beloofd dus een spannende strijd te worden tijdens de Navionics Zander Masters Oude Maas,..

Navionics zal tijdens deze wedstrijd 2 wedstrijdteams inzetten om mee te dingen naar podium plaatsen en/of de begeerde finaletickets voor de NKS Dutch Zander Masters Grand Final. Deze teams zullen de strijd aangaan met de andere deelnemers en elkaar.

Navionics Team 1:
Mr Navionics  Jacco Willemsen met als side kick Yair Jelmer Nauta beide bekend van de tutorials op youtube en Facebook over de uitleg en juiste instellingen van de apparatuur in combinatie met de voor de hengelsport inmiddels onmisbare gedetailleerde Navionics waterkaarten.


Uitleggen kunnen de heren het uitstekend, maar gebruiken ze deze kennis ook om op het podium te komen...

Navionics Team 2:
Als tweede team worden ingezet Bas Jansen & Rutger Sellies beide afkomstig uit de stal van Lund Europe waar bij zij beiden dagelijks werken met onder anderen het instellen en monteren van gps plotters  ook zij weten het naatje van de kous als het gaat over de Navionics kaarten.
Ook zij hebben al meerdere keren bewezen in de wereld van de toernooi visserij hun mannetje te staan en zijn op de Oude Maas dan ook geen onbekende zij hebben zeker hun zinnen gezet op een goede klassering.


Snelle boot, uitstekende Navionics waterkaarten en Diehard competitievissers. Pakken ze zondag de hoofdprijs?...

Navionics
Navionics is in de hengelsport en bij botenliefhebbers alom bekend om zijn waterkaarten die inmiddels niet weg te denken zijn in de dieptemeters aan boord van de schepen. De ontwikkeling van deze kaarten staat zeer zeker ook niet stil inmiddels zijn er ook apps die vanuit de telefoon,tablet etc toegang verschaffen tot de gedetailleerde waterkaarten.


Voor elke device gedetailleerde kaarten, Navionics maakt het mogelijk....

Nog niet bekend met Navionics kijk dan snel op www.navionics.com of volg ze via de facebookpagina https://www.facebook.com/NavionicsNetherlands. Op de facebookpagina zijn geregeld live demonstraties te zien door Jacco Willemsen en team Navionics.

De organisatie van de NKS Dutch Zander Masters  wil via deze weg Navionics en hun team bedanken voor deze prachtige sponsoring. Zoals altijd zal ook aankomende zondag weer live verslag worden gedaan door  op onze Facebookpagina NK Snoekbaarsvissen en op onze site www.nksnoekbaarsvissen.nl  kunt u ook weer de score tussen de teams live volgen.

Wil je nog meedoen aan deze wedstrijd kan dat nog steeds de inschrijving sluit zaterdagochtend om 12.00 uur er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Tight Lines,
De Organisatie Dutch Zander Masters.