Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep
Ongeveer een week voor de Westin Zander Masters HollandsDiep gaat het hard met de inschrijvingen. Op dit moment hebben 47 deelnemende teams zich ingeschreven om de snoekbaars te belagen tijdens de Westin Zander Masters. Dit betekend dat er nog 3 plaatsen vrij zijn! Een uitstekend moment om het eerste Westin team aan jullie voor te stellen…
Team Westin
In totaal zal Westin 2 teams inschrijven om deel te nemen aan de Westin Zander Masters HollandsDiep. Vandaag de bekendmaking van de eerste matadoren.

Het eerste team van Westin beschikt over een schat aan ervaring op het gebied van het vissen op snoekbaars. De heren beheersen elk stukje techniek wat nodig is om succesvol te kunnen vissen op snoekbaars, van het vissen met de pen tot pelagic.

Het beschikken over de nodige technieken om op plassen en rivieren de snoekbaars succesvol aan de tand te kunnen voelen is één.  Het tweede wapen van dit team is dat ze elkaar goed aanvoelen. Het ene teamlid is een gedreven jonge hond die qua energie en motivatie niet te stoppen is. De andere is een geslepen oude vos die met zijn rust en geslepen tactieken het team compleet maakt. We spreken dan ook over Bas Halsema & Rob Kroezen die samen het eerste team van Westin vormen.


De Jonge Hond en de Oude Vos, Succes!...

Dat bovenstaande beschrijving mogelijk een winnende combinatie is voor de Westin Zander Masters HollandsDiep moge duidelijk zijn.  Wij wensen Bas & Rob dan ook veel succes! Tevens bedanken wij Westin voor de sponsoring van de NKS Westin Zander Masters HollandsDiep.

Wil je zelf deelnemen aan de Westin Zander Masters HollandsDiep schrijf je dan snel in via. Ben er snel bij want er zijn slechts 3 plaatsen beschikbaar!

Tight Lines,
NKS Dutch Zander Masters