Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

Aanstaande zondag is het zover mits de weergoden het toelaten zal de Westin Dutch Zander Masters HollandsDiep plaats vinden. Inmiddels is de prijzentafel live bekend gemaakt en tevens nog een tweetal extra leuke acties. Tijd om jullie verder te informeren over de acties..


Luc met de uitgebreide prijzentafel en de prachtige jas. die te winnen is met de shadactie...


Like & Share
Op de facebookpagina van het NKS staat een bericht met de bekendmaking van de prijzen tafel voor de Westin Zander Masters HollandsDiep. Een pracht van een prijzentafel die door niemand minder dan Luc Coppens is samengesteld.

Als je naar de https://www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen/  en de film met betrekking tot de prijzentafel deelt en liked dan maak je kans op een secuur samengesteld Westin Shadpakket waar je de snoekbaarzen met succes mee kunt gaan belagen. De winnaar zal tijdens de prijsuitreiking van de Westin Zander Masters HollandsDiep live bekend worden gemaakt.


Het zorgvuldig geselecteerde shadpakket voor de Like & Share actie...

Fotoactie
De NKS Dutch Zander Masters werkt met een whatsapp om de vissen ter meting aan te bieden. Ook tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep zal deze app worden gebruikt. Er worden telkens twee foto’s ingestuurd waarvan 1 met de visser en vis op de foto.

Iedere deelnemend team aan de Westin Zander Masters HollandsDiep ontvangt bij inschrijving twee van Westin Shads. Indien op de foto met de visser en vis in de hand deze shad zichtbaar is maakt het team kans op een Westin jas. De winnaar zal tijdens de prijsuitreiking live uitgelood worden.


De shad waar de shadactie omdraait...

Een tweetal prachtige extra acties vanuit Westin voor zowel de volgers van het NKS als de deelnemers. Via deze weg willen wij Westin bedanken voor het beschikbaarstellen van de twee prachtige acties en de prijzentafel.

Wil je nog deelnemen aan de Westin Zander Masters HollandsDiep dat kan nog er zijn wegens omstandigheden nog 2 plaatsen vrij!

Tight Lines,
NKS Dutch Zander Masters