Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep

Een aantal dagen voor de wedstrijd is een ideale gelegenheid om het tweede team van Westin bekend te maken dat deelneemt aan de Westin Zander Masters HollandsDiep.

Team Westin2
Het HollandsDiep is een water waar alle technieken die de snoekbaarsvisserij reik is uitgeoefend kunnen worden. Er zijn prachtige taluds, mooie kuilen, lange gerechte ondieptes kortom voor elke visser tal van mogelijkheden. Zo ook voor de pelagic visserij.

De halfwater visserij op snoekbaars is een aantal jaren geleden vanuit Scandinavië komen overwaaien naar Nederland. Op de facebookpagina van Westin zijn er tal van films te zien waar dit zorgvuldig wordt uitgevoerd. In de Benelux zijn er inmiddels diverse roofvissers die er hun specialiteit van gemaakt hebben.

Ook het tweede team van Westin heeft van het pelagicen hun specialisme gemaakt. Als men de facebook van beide heren bekijkt staat het vol van kneiters die merendeel op halfwater zijn gevangen. Het zou tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep wel eens een techniek kunnen zijn die deze heren hoog gaat laten eindigen, tenslotte telt iedere millimeter. Als we het over twee cracks op pelagicgebied hebben, dan hebben we het over Kris Broeckx & Curry van Rompaey die samen team Westin 2 vormen.


Kris & Curry heel veel succes tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep..

We wensen Kris en Curry veel succes tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep en we bedanken Westin voor het beschikbaar stellen van de prachtige prijzentafel.

Wil je deelnemen het kan nog, er zijn nog enkele plaatsen vrij! Schrijf je dus snel in!

Tight Lines,
NKS Dutch Zander Masters