Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Het gesloten seizoen is begonnen aan zijn laatste weken, dus de haken kunnen geslepen worden. De derde wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters staat op het punt van beginnen, met als strijdtoneel de Nieuwe Merwede.

De prijzentafel zal voor deze wedstrijd geheel verzorgt worden door Dragon. In Nederland wordt Dragon verdeeld door MAC Fishing. Het uitgebreide assortiment van Dragon bevalt onder andere stingers, loodkoppen, shads en diverse hengels die specifiek zijn gemaakt voor de snoekbaars, baars of snoekvisserij.
Via deze weg willen wij Dragon dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van de mooie prijzentafel.Wil je meer weten over het uitgebreide assortiment van Dragon kijk dan op het youtubekanaal https://www.youtube.com/c/DRAGONFishingEquipment of op de website http://www.dragon-fishing.com.De inschrijving voor de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede die plaatsvind op zondag 27 mei 2018 is inmiddels geopend. Dus schrijf je snel in als jij je op de Nieuwe Merwede wilt meten met de ander NKS toppers. De inschrijving is reeds 75% met wederom z'n tiental nieuwe teams!

Tight Lines,
 
NKS Dutch Zander Masters