Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede

Het aftellen is nu echt begonnen naar de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede. De hoogste tijd dus om het tweede Dragon team aan u te presenteren. Rond dit team hangt een kleine mysterie, welke dat is….

Dragon Team 2
Dragon Team 1 is een aantal dagen geleden bekend gemaakt en zullen niet alleen de strijd aangaan met de andere NKS Deelnemers maar ook met Dragon Team 2.

Een deel van het nieuwe Dragon team bestaan uit een snoekvisser puur sang. Een gevaar dus voor de huidige top drie van de grootste snoek. Een klein onderzoek naar dit team wijst uit dat het woord snoekbaars de heren niet vreemd is, maar het specialisme ligt duidelijk anders.

Het gaat tijdens de NKS Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede om de snoekbaarzen, Wim Russchen is de captain van het 2e team en is geen onbekende in de wateren rondom de Biesbosch. De snoekbaarzen lopen bij Wim tussen het snoeken door, dus met enige focus op de glasoog is dit team zeker een gevaarlijke kandidaat voor de eindzege.


Wim vormt samen met de mysterie guest team Dragon 2....

Rondom de team maat van Wim hangt enig mysterie. Het is tot nu toe nog onbekend wie er aan zijn zijde zal gaan strijden tijdens de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede. Dat dit een roofvisser is die van wanten weet moge duidelijk zijn.

Wij wensen Team Dragon 2 dan ook veel succes met de battle, en natuurlijk bedanken wij Dragon voor de prachtige prijzentafel.


De shad montage tot succes zondag?....

Wil je deelnemen aan de Dragon Zander Masters Nieuwe Merwede, inschrijven kan nog tot zaterdag 12.00 .
 
Tight Lines,
 
NKS Zander Masters