Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen

De 3e wedstrijd in de strijd om de NKS Dutch Zander Masters zit er weer op. Een spannende strijd die op mm beslist werd. De tijd om weer vooruit te kijken is dus gekomen, en vooruitkijken kunnen we al snel naar 10 juni. De Penwedstrijd op het Gooimeer staat dan op het programma. Een wedstrijd waar finesse en gevoel een belangrijke rol zullen gaan spelen in het succes.Met trots kunnen we dan ook de sponsor voor deze wedstrijd aan jullie voorstellen. Humminbird heeft deze penwedstrijd om zijn naam gezet. We spreken dan ook van de Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen. Humminbird is onder de NKS Deelnemers bekend van de dieptemeters, 360o en allerlei accessoires om deze producten optimaal te kunnen gebruiken. In Nederland wordt Humminbird verdeeld door Technautic.


Tal van mogelijkheden voor de roofvisser, laat je adviseren voor de juiste keuze...

Wil je meer weten over de producten van Humminbird kijk dan eens op de website https://www.humminbird.com/. Naast de informatie over de producten bied Humminbird hier ook de product updates aan, zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Technautic is onder de deelnemers bekend van de Humminbird & Minn Kota. De prostaffers van Technautic beschikken over de nodige kennis en kunde om ons tal van informatie te geven over het gebruik van de diverse Humminbird Fishfinders. Op de facebookpagina van Technautic worden door deze mensen tal van tutorials gegeven over het hoe, wat en waarom.Wil je uitleg over de diverse Humminbird over of bepaalde instellingen kijk dan zeker eens op de facebookpagina van Technautic https://www.facebook.com/Technautic.nl/.


Technautic beschikt over een uitstekende kennis van Humminbird producten, neem zeker een kijkje bij ze op de diverse beurzen...

De inschrijving voor de NKS Humminbird Zander Masters Gooimeer Pennen is inmiddels geopend, binnen 1 dag is de inschrijving voor meer dan 30% vol dus wees er snel bij. Inschrijven kan via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Via deze weg willen wij Technautic & Humminbird hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van de prijzentafel en het vertrouwen in het NKS.

Tight Lines,
NKS Dutch Zander Masters