Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

De NKS Dutch Zander Masters karavaan dendert voort en het einde van het seizoen nadert met rasse schreden. De haken worden nog scherper geslepen want iedere millimeter is er momenteel één. De volgende battle staat weeral klaar op 7 oktober met als strijdtoneel de IJssel bij Kampen. Een wedstrijd die altijd voor spektakel zorgt en menig kasteel herbergt.Sponsor
Toepasselijk als het is heeft IJsselsport gekozen om dit jaar de wedstrijd op de IJssel te sponsoren. IJsselsport is al jarenlang een vaste partner van het NKS. Vele teams hebben jaren gedroomd over de fantastische boot die ze in vorige seizoenen ter beschikking stelden voor de Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen.We kennen IJsselsport uit Baak natuurlijk van de Lund boten. Maar IJsselsport is meer dan alleen de boten. Ze kunnen ons als sportvissers adviseren in motoren, dieptemeters, accu’s, hengelsteunen, de nieuwste anker methoden. Het uitgebreide assortiment (Mercury, Attwood, Humminbird etc.)en het advies wat wij als vissers kunnen krijgen van team IJsselsport, is ten alle tijden van hoogstaande kwaliteit.

Het is niet alleen advies wat ze geven op basis van de brochures. Het team is zelf actief in de bootvisserij/roofvisserij en geeft ook advies vanuit hun eigen ervaring. Iedereen kent wel Bas Janssen en Rutger Sellies maar ook Frank Helming weten allen hun eigen roofvis te vangen en uit eigen ervaring te vertellen over het brede scala aan producten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die IJsselsport de boot/roofvisser te bieden heeft kijk dan op www.ijsselsport.nl of op de facebookpagina https://www.facebook.com/ijsselsport.eu.Dit jaar geen boot maar een eigen wedstrijd namelijk de IJsselsport Zander Masters IJssel. Hierbij stelt team IJsselsport de volledige prijzentafel ter beschikking die zal bestaan uit Cash prijzen.

Via deze weg willen wij IJsselsport bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzentafel en de reeds jarenlange samenwerking.
Wil je zelf deelnemen aan de IJsselsport Zander Masters IJssel schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines,

NKS Dutch Zander Masters