Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Team IJsselsport 1 is inmiddels reeds bekend en het zijn zeer zeker ook niet de minste roofvissers. Tijd om jullie mee te nemen naar team IJsselsport 2. Een team dat bekend is met wedstrijdvissen en daarbij de nodig kennis van de IJssel paraat heeft. Zullen zij een gooi gaan doen naar de overwinning, kanshebbers zijn het zoiezo…Team IJsselsport 2
Wie kent hem niet de Lund met de naam Woody, een prachtige vismachine met een houtachtige look. De schipper kennen we allemaal wel Christian Temminghof zal tijdens de IJsselsport Zander Masters de captain zijn van team IJsselsport 2.

Christian heeft een schat aan ervaring in de roofviswereld zo werd hij dit jaar met concullega Bas Jansen nog 20e tijdens de European Predatortour. Geen enkele roofvis is Christian onbekend en met zijn schat aan ervaring zal hij op de IJssel zijn snoekbaarzen weten te vinden.

Wie maakt het team dan compleet? Wij als organisatie hebben moeten zoeken en rond vragen niemand minder dan “De Harry” zo de partner in crime zijn van Christian. Wie is nu deze mysterieuze roofvisser. Na uren rondbellen is de aap uit de mouw Michel de Haan zal het strijdtoneel betreden als side kick. Een kleine zoektocht over het web brengt duidelijkheid, Michel alias de Harry weet zijn snoekbaarzen te vangen.Dit ijzersterke duo zou wel eens met de titel naar huis kunnen gaan. Hoe zou het zitten met de onderlinge strijd binnen de IJsselsport teams?

Nog enkele dagen te gaan met 5 inschrijfplaatsen over, wil je deelnemen neem dan snel een kijkje en schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines,