Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Met nog enkele dagen te gaan tot de IJsselsport Zander Masters IJssel, hebben we nog één verrassing voor jullie. IJsselsport zet namelijk de joker in, dit in de vorm van een extra team. Tevens maken we het klassement tot nu toe aan jullie bekend…Team IJsselsport 3
De Joker inzetten schept altijd hoge verwachtingen. Voor team IJsselsport 3 zal dit geen extra druk met zich mee brengen. De heren die het trio IJsselsport teams compleet maakt hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar viservaring.

De captain van team IJsselsport 3 is niemand minder dan Zanderkoning Marcel Asbroek. Marcel is in de gehele hengelsport wereld berucht om zijn kapitale snoekbaarzen die hij in menige wedstrijd heeft gevangen. Ook het NKS is voor hem geen onbekend terrein, als oud NKS Rivieren Kampioen en menige topklassering binnen de NKS wedstrijden.

Tijdens de IJsselsport Zander Masters IJssel zal Marcel worden vergezeld door niemand minder dan Jouke Jansma. Jouke is ook geen onbekend in de roofviswereld, zijn youtube filmpjes, prachtige vangsten zeggen ruim voldoende over zijn kennis en kunde.Wederom heeft IJsselsport een team van stal gehaald met de nodige vaardigheden om een gooi te doen naar de dagzege op de IJssel.

Dat de wedstrijd om de IJsselsport Zander Masters belangrijk is voor de finaletickets en het klassement moge duidelijk zijn er zijn namelijk nog 3 plaatsen vrij dus schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Klassement
Voor de heren die het klassement vissen geven we hier bij ook het klassement vrij. Zoals iedereen weet tellen dit jaar de beste 5 wedstrijden inclusief 1 penwedstrijd.

De deelnemers die dit niet halen zullen ook geen kans maken op de titel. Let er dus op dat je minimaal 5 wedstrijden hebt gevist waarvan tenminste 1 pen wedstrijd. Door op het logo van de NKS Dutch Zander Masters te klikken verschijnt het pdf document met daarin het klassement.
In het geel/oranje zijn de boten aangegeven die reeds voldoen aan de klassementseis. Groen zijn de finale ticket winnaars die zich hebben gekwalificeerd voor de NKS Grand Final op 28 oktober.Volg ons op facebook en website voor meer informatie over de NKS IJsselsport Zander Masters IJssel en de aankomende wedstrijden.

Tight Lines,

NKS Dutch Zander Masters