Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Nog een aantal dagen en dan is het zover de eerste wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019. Het strijdtoneel voor deze wedstrijd is de Lek. Het water waar de afgelopen jaren stevige vissen zijn gevangen. Zal het ook dit jaar weer een feest zijn…

Het gene wat nog ontbrak voor deze wedstrijd is een sponsor die zijn naam verbond aan de eerste wedstrijd in de strijd om de Dutch Zander Masters 2019. Voor we deze bekendmaken hebben we eerst nog een kleine rectificatie.

Dat er grote vissen gevangen zijn in het verleden op de Lek mag duidelijk zijn met dikke 90+ vissen als resultaat. De grootste snoekbaars ooit staat al sinds 2004 op naam van wijlen Hein Ooms met 99,8cm. Bij deze danken wij Gerben Mul voor zijn oplettendheid. Gerben heeft tevens aangekondigd om tijdens de Fauna Hengelsport Zander Masters Lek te proberen dit record te evenaren.

De sponsor voor deze wedstrijd is reeds genoemd Fauna Hengelsport, Europees bekend om zijn grote kennis,kunde en assortiment op alle vlakken binnen de hengelsport. Ook dit jaar steunt Fauna Hengelsport de NKS Dutch Zander Masters met het ter beschikking stellen van een prachtige prijzentafel.

Wil je meer weten over onze sponsor Fauna Hengelsport neem dan een kijkje op de facebookpagina https://www.facebook.com/faunahengelsport of op de website www.hengelsportfauna.nl/ natuurlijk nog beter ga eens langs in de superstore gevestigd op het Oeverkruid te Raamsdonkveer.


Wil je deelnemen aan de Fauna Hengelsport Zander Masters Lek, schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarvissen.nl.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters