Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HolandsDiep Lure Only

In navolging van de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet is inmiddels de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only ook vol! Het maximale aantal van 50 boten is bereikt. De special in de NKS Dutch Zander Masters 2019 beloofd dus een kunstaaswedstrijd van formaat te worden. Wie zijn kunstaas zal favoriet zijn… 
Inschrijving
Net als bij de Dutch Zander Masters Haringvliet zal de inschrijving van de Westin Zander Masters Lure Only open blijven. We werken hier wederom met een reservelijst waar de deelnemers op komen te staan. Mocht er onverhoopt een deelnemend team uitvallen dan schuift de eerste op de reservelijst door naar de competitie.


De concurrentie voor Jeroen & Nick is groot..


Wil je zelf deelnemen aan één van de wedstrijden in de NKS Dutch Zander Masters 2019, dat kan via www.nksnoekbaarsvissen.nl. Nog deelnemen aan bijvoorbeeld de wedstrijd op de Oude Maas? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Op de rest van de wedstrijden stromen de inschrijvingen ook binnen, dus wees er snel bij om gegarandeerd zijn van jullie plek!
 
Niet deelnemen maar wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het klassement, live films tijdens de wedstrijd of sponsorberichten van onder andere Westin volg ons dan via www.nksnoekbaarsvissen.nl, www.roofvisweb.nl of www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen.
 
Tight Lines & Fair Play,
 
Dutch Zander Masters