Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dutch Zander Masters Meetprocedure

Beste Deelnemers en Belangstellende,

Het heeft er alle schijn van dat we na lang wachten aanstaande zondag kunnen starten met de NKS Dutch Zanders Masters met als strijdtoneel het Haringvliet.

Om verwarring te voorkomen en voor iedereen duidelijkheid te scheppen hierbij de meetprocedure. De deelnemers zullen deze tevens bij de inschrijving ontvangen.

Er worden per vis 2 foto's gemaakt en ingestuurd naar het whatsappnummer:

De eerste foto is een foto met de vis in de hand. Hierbij is het een must om de kop van de vis in de rechterhand te houden zoals op de foto onderstaand laat zien.De tweede foto is met de vis op de meetplank. Hierbij is het een must dat de kop aangesloten tegen het kopschot ligt en het dagkaartje zichtbaar te zien is. Tevens dienen de millimeters leesbaar te zijn op de foto. De staart samen knijpen is toegestaan. Zoals onderstaande foto laat zien.Let op de minimum maten in de Nederlandse Wetgeving houden wij aan. Dit betekend voor snoekbaars 42cm, vissen beneden de minimum maat tellen niet mee.

De vis moet na goedkeuring van de controleur direct worden teruggezet. Eerder terugzetten van de vis is voor eigen risico.

De controleur bepaald de lengte van de vis, hier is geen discussie over mogelijk!

Wij wensen jullie allen succes en tot ziens op het Haringvliet.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters