Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Het lange wachten is beloond, aanstaande zondag zal de NKS Dutch Zander Masters karavaan vertrekken. De 1e wedstrijd in een competitie van in totaal 8 wedstrijden Gaat Door! Zondag om 08.30 uur zal de start gegeven worden van de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet.

Weersverwachting
Het beloofd een prachtige dag te gaan worden aanstaande zondag met een Noord-Westen wind 2-4 BFT. Een ideale dag om onze glasogen te gaan belagen.
De NKS Dutch Zander Masters Haringvliet Gaat Door!

Traileren
De organisatie vraag de deelnemers vriendelijk om zich te verdelen over de hellingen rondom het Haringvliet zoals Willemstad, Numansdorp en Strijensas.
In verband met de druk bezochte wedstrijd is het in ieders belang om tijdig op het water te liggen en gecontroleerd te zijn. De bootcontrole en inschrijving vind plaats aan de helling bij Numansdorp.
Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

 

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking staat zoals van ouds gepland in feesthut de Hoezemoos, onder de insiders beter bekend als The House of the Dutch Zander Masters.
Tijdens de prijsuitreiking staat er voor iedere deelnemer een lekkere warme kop soep te wachten. Bij inleveren van de wedstrijddagkaart ontvangt ieder team per persoon een lekkere kop soep.

Neem je niet deel aan de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet maar zit je net als meerdere belangstellende te wachten op de filmpjes, live uitslagen. Volg ons dan via www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen of de uitslag op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

 

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters