Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Ook dit jaar zal Westin twee teams afvaardigen voor de Westin Zander Masters. Het eerste team is reeds bekend Nick de Groot & Jeroen Eijssens zullen de vlag van Westin verdedigen en tevens de NKS Dutch Zander Masters verreiken met nieuwe technieken. Met nog een aantal dagen te gaan de hoogste tijd dus voor de bekendmaking van Westin team 2.

Westin team 2
Wie actief is op facebook en team Westin in zijn geheel volgt ziet regelmatig termen voorbij komen als “bots swa”. Het tweede team van Westin botst regelmatig tegen dikke snoekbaarzen aan en hebben pelagic vissen tot een ware kunst verheven.
Als je op je diepte meter vissen de lengte van vissen kan inschatten en regelmatig met ware kastelen van snoekbaarzen op de camera poseert heb je ruim voldoende kennis van het pelagic snoekbaarzen. Een techniek die in het NKS circuit al menig overwinning heeft opgeleverd, zelf het millimeter record over 7 vissen is op deze manier neergezet.

Een aanval op het record zou tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep zeer zeker mogelijk zijn. Het is natuurlijk iets waar de schipper van team Westin 2 zijn zinnen op gezet heeft. De dikke vissen die hij vangt doen zijn bijnaam “de smalle” verbleken. We hebben het dan natuurlijk over Kris Broeckx.

De partner in crime is mogelijk wat minder bekend in de hengelsport wereld, maar zeker een goede aanvulling. De kennis van het roofvissen en met name het snoekbaarzen is van hoogstaand niveau. Het maakt niet uit of het vanuit de bellyboot, vanaf de oever of boot is prachtige vissen tovert deze beste man boven water. De diversiteit aan technieken die worden meegebracht aanboort bij Kris maken team Westin 2 een kanshebber voor de titel. We hebben het over een andere swa die regelmatig botst met dikke snoekbaarzen namelijk Curry van Rompaey.De diversiteit aan technieken, waterkennis en de super sfeer binnen team Westin 2 maakt het plaatje compleet. Een super team die zeker een gooi kunnen doen naar de overwinning.

Wij wensen team Westin 2 heel veel succes aanstaande zondag op tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only.
 
Tight Lines & Fiar Play,
 
NKS Dutch Zander Masters