Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Aanstaande zondag is het zover de Westin Zander Masters Lure Only gaat door. De weersgoden zijn ons gunstig gezind wat betekend dat we de special in de NKS Dutch Zander Masters van start kunnen laten gaan.

Het beloofd een prachtige special te worden met een zeer uitgebreide prijzentafel. Waar normaal de nummers 1 tot 5 een prijs in ontvangst mag nemen is dat tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only de volledige top 10. Uiteraard blijven de prijzen voor de 10 grootste snoekbaarzen, de grootste baars en de grootste snoek ook gewoon staan.Voor we aanstaande zondag om 08.30 uur van start kunnen gaan hebben we nog een aantal belangrijke zaken waar we rekenen op jullie sportiviteit en medewerking.
  1. Het visaanmeldnummer is gewijzigd. Lees goed jullie inschrijfbevestiging en sla het nieuwe nummer op. Op het oude nummer zullen geen vissen meer worden gemeten.
  2. Het is een erg druk bezochte wedstrijd met 50 boten, we verzoeken jullie om je te verdelen over de hellingen rondom het HollandsDiep.
  3. Wees op tijd voor de bootcontrole en inschrijving. Zorg ervoor dat je niet 5 minuten voor de start komt aan varen. Je benadeeld dan niet alleen jezelf maar ook andere teams!
  4. Aasvissen in welke vorm dan ook zijn ten strengste verboden tijdens deze wedstrijd. Indien je toch aasvissen bij je hebt is het direct einde wedstrijd en competitie.
Tijdens de prijsuitreiking in de Hoezemoos staat er voor jullie tegen in levering van de wedstrijdkaart of inschrijfformulier wederom een lekkere kop soep klaar.Wij wensen alle teams heel veel succes aanstaande zondag en laten we er met zijn allen weer een sportieve wedstrijd van maken.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters