Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dragon Zander Masters Lek

Over twee weken staat de uitdaging in de NKS Dutch Zander Masters 2019 op het programma, namelijk de Fauna Zander Masters Oude Maas. Een snel stromende rivier die altijd het uiterste vraagt van de deelnemers. Direct na de challenge staat de volgende wedstrijd op het programma namelijk de inhaal wedstrijd op de Lek. Een druk uiteinde dus vlak voor het gesloten seizoen.

Achter de schermen is de organisatie ook druk om er een geslaagde eerste seizoenshelft van te maken. Zo kwam deze week ook het goede nieuws binnen dat Dragon dit jaar wederom instapt in de NKS Dutch Zander Masters.De volledige prijzentafel van de NKS Dutch Zander Masters Lek zal door Dragon worden ingevuld. Hoe deze prijzentafel er uit zal komen te zien zullen wij jullie, snel bekend maken. We willen Dragon via deze weg bedanken voor het wederom gestelde vertrouwen in de NKS Dutch Zander Masters en de sponsoring van een volledige wedstrijd.

Wil je meer weten over Dragon volg ze dan via www.dragon-fishing.com of op hun facebookpagina.Wil jij zelf deelnemen aan de Fauna Zander Masters of de Dragon Zander Masters schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl. Zijn de Oude Maas of de Lek  niet jouw wateren, na de gesloten tijd staan er nog 4 prachtige wedstijden op de kalender.  Alle wedstrijden zitten meer dan 75% vol dus nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Tight Lines,

NKS Dutch Zander Masters.