Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede

De geslotentijd zit er op en de sfeer onder de fanatieke NKSers en andere zit er reeds goed in. Allen staan we klaar voor een prachtige seizoensopening met de Navionics Zander Masters als wedstrijd. Voor iedereen een vraag waar de snoekbaarzen zich ophouden, het strijdtoneel bevat in ieder geval legio aan mogelijkheden.

De wedstrijd zal plaatsvinden op de Nieuwe Merwede zoals de ervaren NKSers reeds meerdere jaren gewend zijn. Dit jaar zijn er echter een aantal wijzigingen.

Traileren

Gezien de grote hoeveelheid aan deelnemers op dit moment 48 boten zullen jullie als deelnemers een beroep moeten doen op de hellingen gelegen op en in de nabijheid van de inschrijving. Op de plaats van de inschrijving hebben we maximaal plaats voor 20 boten! Hier onder staat vermeld welke 20 boten zich op vakantiepark de Biesbosch te water kunnen laten.
 

 

 

 

Bootnummer

Deelnemer 1

Deelnemer 2

21

Ron Heijne

Bob Molenaar

28

Wim Hak

Ben Oskam

50

Manuel Doulis

Hans Ruigrok

4

Casper van der Vlies

Robert Noorland

7

Arie van der Camp

Renee van den Vorstenbosch

11

Jan Baar

Daan de Rijk

8

Sebastian Kirion

Arne Zocher

37

Kristof Simons

Dennis Meerten

9

Uli Koster

Michael Klockow

12

Peter Kirsch

Peter Kirsch Sr.

43

Frank Wesker

Dennis Klockow

2

Sebastian Niespor

Josephine Henjes

14

Tonny Roskam

Rob v/d IJssel

59

Theo Wouters

Anton van Gameren

55

Kevin Piersman

Niels Piersman

68

Vincent Tobe

Ruud Luthart

69

Gerjan van Lopik

Nico van Lopik

33

Eric Blije

Rudi van der Sleen

18

Bjorn Neve

Ray Cannas

19

Peter Gijzen

Eric Donker

Mocht je op de lijst staan maar liever ergens anders te water gaan, laat het dan weten zodat anderen mogelijk gebruik kunnen maken van jullie plek.

De helling bij vakantiepakr de Biesbosch is open vanaf 06:00 uur!

De andere deelnemers worden vriendelijk toch dringend verzocht ergens anders te water te gaan! Mogelijke uitwijk mogelijkheden zijn:

Jachthaven Strijensas Sassedijk 6  3292 LD Strijensas, betaalde helling.


Trailerhelling Drimmelen: Jachthaven Biesbosch B.V.Nieuwe Jachthaven 1,4924 BA. Betaalde helling!


Trailerhelling Lage Zwaluwe: Straat: Biesboschweg 1. Betaalde helling!


De trailerheling gelegen aan de Oosthaven, Dordrecht. Vrije helling met beperkte parkeermogelijkheid.


De extra opties zijn in drimmelen in de nieuwe jachthaven. of in Zwijndrecht aan de Lintse dijk. ook een optie is de Baanhoekweg in Dordrecht grote helling met voldoende parkeer gelegenheid ongeveer 30/40 min. varen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal dit jaar niet plaatsvinden bij Watersportvereniging de Kil! Dit jaar worden we welkom geheten op vakantiepark de Biesbosch om de prijswinnaars bekend te maken van de Navionics Zander Masters!

Inschrijving

De inschrijving vindt in de jachthaven bij Peter Gijzen plaats. Zorg dat je op tijd aanwezig bent de inschrijving sluit om 08:15 uur zodat de wedstrijd op tijd kan starten. Mocht je onverhoopt te laat zijn dan kan je na de start om 09:00 uur je melden bij Peter. Vissen die je vangt voor dat je ingeschreven en gecontroleerd bent tellen niet mee!

Startprocedure

De startprocedure is dit jaar gewijzigd. Er wordt niet meer gevaren naar het midden van het parcours! Dit om verwarring en valse starts te voorkomen wordt er gestart aan het begin van het parcours op de Nieuwe Merwede. Het 8 kilometer lange parcours bied van begin tot einde tal van mogelijkheden en het is de keuze van de deelnemers om aan het einde te beginnen.

Vanwege de drukte in de haven wordt er door de deelnemers gewacht buiten de haven in de op onderstaande kaart met rood aangegeven zone.

De start wordt gegeven door de 2 organiserende boten met vlag en toeter signalen. Indien je toch eerder denkt te moeten starten zal de organisatie dit aftrekken van de totale vistijd voor alle deelnemers met een minimum van 30min.

Laten we er met zijn allen een gezellige, plezierige, spannende en leuke Navionics Zander Masters van maken!

Wil je nog deelnemen dit kan er zijn nog 2 plaatsen open schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

 

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters.