Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dragon Zander Masters Lek

Aankomende zondag is het zover de Dragon Zander Masters Lek. De weersgoden zijn ons zeer gunstig gezind, een lekker zonnetje en een verkoelende bries. De hoogste tijd om factor 50 in de vistas te stoppen naast de favoriete kunstaasjes. Ook tijd dus om team Dragon 1 aan jullie voor te stellen..

Team Dragon 1
Dragon wordt in Nederland al jaren verdeeld door MacFishing in samenwerking met Dragon zullen zij dan ook de volledige prijzentafel ter beschikking stellen. Als je MacFishing zegt dan klinkt automatisch Wim van Vliet er achter aan. Naast eigenaar van MacFishing en verdeler van Dragon is Wim zelf een fanatiek roofvisser.

Op internet zit het vol van filmpjes van de visavonturen van Wim en zijn kompanen. Als je veder gaat zoeken op facebook kom je diverse prachtige vissen tegen, dikke metersnoeken, prachtige zalmen en mooie baarzen. De combinatie Wim en snoekbaars is wat lastiger te vinden, de kennis en kunde over de rovers te vangen heeft hij zeker in huis. In combinatie met het prachtige materiaal van Dragon kunnen er zondag op de Lek weleens een paar verrassingen uit de hoge hoed komen.

Als buddy voor de dag heeft Wim een zeer ervaren roofvisser aan zijn zijde. De heren hebben samen al menig visavontuur beleefd in binnen en buitenland en lol is er bij deze twee altijd. Het werpend vissen zit bij deze man in zijn bloed en levert hem prachtige vangsten op onder andere prachtige metersnoeken worden vol trots op facebook gepost. We hebben het dan ook over Sander van Oeveren die samen met Wim team Dragon 1 vormt.Team Dragon 1 is een team met goede skills en zou weleens hoge ogen kunnen gooien tijdens de Dragon Zander Masters Lek. Waarom de heren weinig met snoekbaarzen op de foto te vinden zijn blijft een raadsel. Een logische verklaring zou kunnen zijn dat de snoekbaarzen niet op de foto passen. Wie weet wat voor tactiek de heren uit de Dragon pet toveren. Wij wensen ze natuurlijk heel veel succes en plezier.


Tight Lines & Fair Play,


NKS Dutch Zander Masters