Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Dragon Zander Masters Lek

Aanstaande zondag is het zover na uitstel komt in dit geval geen afstel. De Dragon Zander Masters Lek gaat aanstaande zondag door. De weersgoden zijn ons gunstig gezind met een lekker tempratuur van boven de 20 graden en een verkoelende bries van 3-4 BFT zal het smeren worden voor de deelnemers.

Aanvullende Zaken
Om het voor iedereen helder en duidelijk te houden zijn hierbij nog een aantal aanvullende zaken.

– Traileren zal grotendeels plaatsvinden aan de Lekdijk te Ameide, hier is ook de inschrijving. Waar mogelijk adviseren we jullie om gebruik te maken van de andere traileropties.

– Wees tijdig aanwezig! De start vindt plaats om 08:30 uur!

– De inschrijving sluit om 08:15 uur, te laat betekend inschrijven om 09:00 uur op het water bij Peter Gijzen.

– Het zal druk zijn op het water met pleziervaart (jetskis, speedboten etc.) let op tijdens het vissen. Voorkomen is beter dan genezen!

– Rijkswaterstaat heeft in de vergunning aangegeven dat er minimaal 1000 meter ruimte moet zijn tussen vrachtschepen en de visserboten in de vaargeul. Let hier op mocht je buiten de kribkoppen omgaan! Of je op de electromotor verplaatsen naar de anderzijde van de Lek!

Prijsuitreiking

Door het mooie weer en de start van het hoogseizoen is het helaas niet mogelijk om de prijsuitreiking te houden bij camping de Koekoek. In overleg met de sponsoren is dan ook besloten dat de prijsuitreiking plaatsvind aan de trailerhelling aan de Lekdijk te Ameide!

De prijsuitreiking vind dus plaats aan de trailerhelling!

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes en plezier tijdens de Dragon Zander Masters Lek!


Tight Lines & Fair Play,


NKS Dutch Zander Masters.