Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Technautic Zander Masters Amer

De week voor judgementday is aangebroken. De laatste uren van het voor vissen zijn aangebroken en dan is het afwachten tot aanstaande zondag. De vangstberichten beloven een pittige wedstrijd, ze geven een stevige bries af en de snoekbaarzen zijn aanwezig op het parcours. De Technautic Amer Zander Masters zal de strijd in de NKS Dutch Zander Masters 2019 beslissen.

Team Technautic 1
Wie zich nog mengen in de strijd op de top plaatsen is team Technautic 1. Al jaren geleden waren Gaston en Leontien een gouden duo bij Lingo. Tijdens de NKS Dutch Zander Masters maakt dit gouden duo ook nog kans op ere metaal.

De tijd heeft ook voor dit team niet stil gestaan. Alle ervaringen van de vistechnieken, dieptemeters, front & backtrollers zullen worden aangesproken door dit team. Er zullen tijdens de Technautic Zander Masters geen bordjes worden om gedraaid maar zeker wel maatse snoekbaarzen worden gevangen door dit team.

De captain van team Technautic 1 is onze eigen “Leontien” en oud NKS Kampioen Robert Poelwijk. Zijn jaren lange ervaring zullen de heren nodig hebben om de zenuwen in bedwang te houden.Robert wordt tijdens de Technautic Zander Masters vergezeld door de “Gaston”van het NKS Marcel Sannes. Deze hardcore snoekbaarsvisser zorgt voor het jeugdige enthousiasme aan boord.Kortom een gouden duo die ervaring en jeudige enthousiasme gaan combineren om hoge ogen te gooien tijdens de Technautic Zander Masters Amer.

Stay tuned want team 2 staat te springen om als underdogs hoge ogen te gaan gooien.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters