Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Technautic Zander Masters Amer

De laatste dagen voor de final clash in de NKS Dutch Zander Masters 2019. De wind lijkt de goede richting qua kracht af te nemen tot een acceptabele 3-5 bft zzw. Het zal geen makkelijke strijd worden qua omstandigheden maar de vis werkt uit de verhalen goed mee. Een pracht decor voor de Technautic Zander Masters Amer.

Technautic Team 2

Wie zich in deze strijd gaan mengen is team Technautic 2. Een team dat over de nodige kennis beschikt wat betreft Humminbird & Minn Kota dit gecombineerd met een schat aan roofviservaring maakt ze een gevaarlijk team.

De team captain meld zich al jaren aan het front in diverse roofviscompetities door Nederland. Diverse malen heeft hij reeds op het punt gestaan om ook het NKS te betreden maar iets weerhoud de beste man er van om die snoekbaarzen lastig te vallen. De vis opzoeken via de sidescan van de Humminbird om deze vervolgens feilloos aan te gooien met een favoriet kunstaasje is zijn specialiteit. We hebben het over Bart van den Boom captain van team Technautic 2.

Bart zal vergezeld worden door een echte roofvisser. Als je zijn social media bekijkt is er geen enkel roofvis veilig. Naast meervallen, snoeken verschijnen er kastelen van snoekbaarzen op de foto. De diverse technieken die Wiljo van Daalen onder de knie heeft zouden de heren wel eens kunnen helpen om de maatse vissen er tussenuit te plukken.

Kortom een strijdvaardig team dat niet allen beschikt voor de juiste elektronica maar teven ook nog eens de kennis en kunde in huis heeft om de zichtbare snoekbaarzen aan de tand te voelen.

Wij wensen Bart & Wiljo heel veel succes tijdens de Technautic Zander Masters.

Inmiddels is er wegens omstandigheden een plek vrij gekomen voor de Technautic Zander Masters. De liefhebber die nog kans wil maken op de dagzege of een finaleticket kan zich dus nog snel inschrijven.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters