Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden
< naar overzicht met nieuwsberichten

NKS Navionics Zander Masters Lek

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Het coronavirus houdt Europa in de ban. Iets waar we als hengelsport inmiddels ook mee te maken. De overheid heeft de maatregelen aangescherpt en Sportvisserij Nederland heeft verzocht om wedstrijden niet door te laten gaan. De hoogste tijd voor wat positief nieuws met de bekendmaking van team Navionics 2.

De Navionics Zander Masters Lek is uitgesteld tot 25-10. Op deze datum zullen de 3 Navionics teams te strijde trekken. Het tweede Navionics team behoeft eigenlijk geen introductie. De heren zijn al jaren een gouden duo en beleefden reeds diverse avonturen samen. Ze hebben altijd een hoop lol en vangen prachtige vissen.


Uit de oude doos....

Als captain van dit team zal niemand minder dan Daan Verbruggen het roer in handen nemen. Daan behoeft binnen het NKS geen introductie als oud Nederlands Kampioen weet hij op elk water zijn snorkels wel te vangen. De kennis en kunde die hij op doet tijdens het vrijvissen of de gidsdagen brengt hij tijdens de wedstrijden in de praktijk. Een geduchte tegenstander die beschikt over de nodige waterkennis, ervaring en technieken. Dit in combinatie met de nieuwste Garmin & Navionics materialen zorgt er voor dat er geen snoekbaars veilig is op de Lek.

De sidekick van Daan tijdens de Navionics Zander masters is niemand minder dan Frank “de duiker” van Vliet. We kennen Frank natuurlijk van roofvisweb.nl en uitspraken als “moet je hebben”. Hij maakt niet alleen prachtige promotiefilms, of voorziet ons van de nieuwste zaken op roofvisgebied ook de snoekbaarzen weet hij te verleiden tot een aanbeet. Zolang Frank de boeien niet gaat knuffelen op de Lek zouden deze heren weleens een gooi kunnen gaan doen naar de overwinning.Navionics zet dus wederom een top team in tijdens de Navionics Zander Masters Lek. Aan ervaring ontbreekt het bij deze heren niet. Kortom een geduchte tegenstander.

Wil je zelf deelnemen aan de Navionics Zander Masters Lek of één van de andere wedstrijden binnen de NKS Dutch Zander Masters schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Stay tuned Navionics team 3 zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters