Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Corona Update Hengelsport Perfect Catch Pannerdenschkanaal

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Na lang thuis zitten en trainen voor de diverse wedstrijden is het tijd om jullie te voorzien van NKS nieuws met betrekking tot het corona-virus.

Begin oktober staat de eerste wedstrijd van het NKS gepland namelijk de NKS Hengelsport Perfect Catch Pannerdenschkanaal. Wij delen jullie hierbij mede dat deze wedstrijd niet door gaat!

Wij als NKS organisatie betreuren het jullie dit nieuws te moeten brengen. Als organisatie hebben we in overleg met de sponsoren en andere betrokken instanties alle mogelijke zaken besproken. Helaas zijn wij tot bovenstaande conclusie gekomen.

Op dit moment hebben wij te maken met een oplaaiend covid-19 virus in meerdere delen van ons land en het buitenland. De gezondheid van onze deelnemers staat voorop en met het oplaaiende virus, vinden wij op dit moment het risico om +/- 100 mensen bij elkaar te brengen te groot.

Los van de gezondheid kunnen wij geen eerlijke competitie houden gezien diverse wedstrijdwateren in code oranje gebieden vallen (deelnemers mogen niet komen), daarnaast komen er deelnemers uit oranje gebieden die wij dienen te weigeren.

De Hengelsport Perfect Catch Pannerdenschkanaal zal worden doorgeschoven naar volgend jaar 2021. De inschrijvingen voor deze wedstrijd zullen worden meegenomen naar één van de uitwijkdata.
Vanaf heden bekijkt de organisatie in overleg met sponsoren en andere betrokken instanties de voortgang van de competitie wedstrijd per wedstrijd. Dit betekend dat vooralsnog de Technautic Zander Masters Amer blijft staan.

We houden jullie tijdig op de hoogte van de ontwikkelingen.

Stay Safe & Tight Lines,
 
NKS Dutch Zander Masters