Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Westin Zander Masters Corona Update

Beste deelnemers & belangstellende,

Als het weer zo blijft dan mogen we aanstaande zondag na lang wachten van start tijdens de Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only. Voor we van start kunnen even een aantal punten van aandacht.

We hebben er lang naar uitgekeken dat we weer in wedstrijd verband mogen vissen. Het coronavirus is echter nog steeds onder ons,  dit betekent dat we hier rekening mee dienen te houden; voor, tijdens en na de wedstrijd. We verzoeken jullie dan ook om onderstaande regels/aandachtspunten in acht te houden.

Algemene coronaregels in Nederland
Basisregels:
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Houd 1.5 meter afstand van anderen.
  • Schud geen handen.
  • Blijf thuis in geval van klachten.
  • Ga na aanmelden direct naar je boot en zo snel mogelijk te water.
  • Geeft de controleur alle ruimte om de boot te controleren.
 
Coronaregels m.b.t buitenlandse deelnemers
In Nederland gelden mogelijk regels m.b.t. deelnemers uit het buitenland (België, Duitsland, Frankrijk). Alle deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven voor de geldende regels m.b.t. het land van herkomst.

Voor informatie kunnen jullie kijken op https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/checklist-entry/from-the-eu

De organisatie is niet verantwoordelijk voor het niet bij hebben en/of ontbreken van de benodigde documenten om te mogen reizen van en naar Nederland.

Prijsuitreiking
In verband met de corona regels die in Nederland gelden is het helaas niet mogelijk om een fysieke prijsuitreiking te organiseren. Er zal dan ook geen fysieke prijsuitreiking plaatsvinden.

De organisatie zal voor en na de wedstrijd een aantal korte interviews afnemen met diverse teams.

Om 19.00 uur op zondag 5 september zal er een digitale prijsuitreiking plaatsvinden op de facebookpagina van het NKS.

Wij danken jullie voor het begrip en het naleven van de geldende regels. Laten we er zondag een knallende start van maken met mooie vangsten.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters