Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Beste Deelnemers & Belangstellende,

De weergoden lijken ons nog steeds goed gemutst voor de start van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022. Het beloofd een schitterende dag te worden met een vol deelnemersveld allen gebrand om die snoekbaarzen aan de tand te voelen. Tijdens deze editie van de NKS Westin Zander Masters is dat aan de tand voelen alleen geoorloofd met kunstaas!

De hoogste tijd om team Westin 2 bekend te gaan maken aan de deelnemers. Het eerst team is inmiddels al een week aan het wennen aan de favorietenrol van “mr. Rubber” Chris Bloemert & Michel Ligthart. Team Westin 2 doet niet onder voor deze twee heren en zullen zeker een gooi gaan doen naar de titel.

Het was voor de organisatie van het NKS even zoeken wie Luc Coppens uit de hoge hoed had getoverd om te gaan deelnemen namens Westin. De naam die we door kregen klonk ons niet bekend in de oren, maar zoals in vele gevallen is google je beste vriend.

De captain van Westin 2 staat met dikke vissen op het wereldwijde web, interviews op nieuwssites en zo geeft google aan weet ook nog hoe die navigatiekaarten moet gebruiken. Kortom een captain waar we allen rekening mee moeten houden tijdens de wedstrijd. We hebben het over niemand anders dan de Kevin Hoppenbrouwers.Wie Kevin zal gaan complementeren als duo is voor de organisatie en voor jullie ook nog een vraag maar dit zal duidelijk worden tijdens een interview voor de start van de Westin Zander Masters.

Wil je zelf eens een NKS wedstrijd meedoen, wil je het volgen check dan www.nksnoekbaarsvissen.nl (hier staat zondag live de uitslag op), of de facebookpagina van het NKS.

Tight Lines & Fair Play,
 
NKS Dutch Zander Masters