Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Perfect Catch Hengelsport Zander Masters

Als het weer meezit en met name de wind wat gaat afnemen dan is het aanstaande zondag eindelijk zover. We hebben er 1.5 jaar op moeten wachten maar de Perfect Catch Zander Masters staat voor de deur. Als strijdtoneel hebben ze het “schone water” van het Pannerdensch Kanaal. De hoogtste tijd voor Perfect Catch Team 2 aan jullie voor te stellen.

Voor deze wedstrijd heeft Perfect Catch Hengelsport gekozen om een team van lokale helden in te zetten voor deze wedstrijd. In dit geval een dame en heer die het water beter kennen als hun broekzak.

Het struinen over de socials leverde van dit duo mooie vangstplaten op en de bevestiging dat ze naast de waterkennis ook nog eens over de juiste technieken beschikken. Het hun Carolina Skiff worden ze ook wel de piraten van het Pannerdensch Kanaal genoemd en maken ze de snoekbaarsgronden onveilig.

We hebben het over niemand minder dan Berry Koenen & Debbie ten Hoopen. Wie er captain is van dit team dat is voor ons nog onbekend. Wij als organisatie gokken op Debbie, de reden houden we tussen ons.Wij wensen team Perfect Catch 2 heel veel plezier en goede vangsten op het Pannerdenschkanaal.

Wil jij erbij zijn dit kan nog dus schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play,
NKS Dutch Zander Masters