Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Perfect Catch Hengelsport Zander Masters Gaat NIET door!

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Helaas hebben we na vele positieve berichten minder nieuws met betrekking tot de Hengelsport Perfect Catch Zander Master PannerdenschKanaal.
De weergoden geven erg slecht weer af. Diverse weersites geven windkracht 5-6 bft op met stoten ver daarboven. Wij als organisatie hebben tevens contact gehad met diverse maritieme instanties m.b.t. het weer waar bij de windkracht zelf nog negatiever uitpakt dan op dit moment bekend.

Het advies dat wij hebben gekregen is om de wedstrijd af te gelasten. Wij als organisatie stellen de veiligheid van onze deelnemers voorop en delen dan ook mede dat de wedstrijd van aankomende zondag zal worden uitgesteld naar de uitwijk datum 18-9-2022.

Dit betekend dat alle ingeschreven teams zullen worden doorgeschoven naar deze uitwijkdatum, jullie inschrijving blijft dan ook van kracht.

Na een jaar van corona zullen de “perfect meatballs” van Barbara en de piraten Berry & Debbie nog een extra jaartje moeten wachten op hun entree in  het NKS circuit.

Wij wensen jullie allemaal een goed weekend en succes met de voorbereidingen voor de volgende wedstrijd namelijk de NKS Navionics Zander Masters Lek (Ameide).

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters