Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Navionics Zander Masters Lek Ameide

 

Er zijn nog een aantal dagen te gaan voor de herstart van het NKS seizoen. De Navionics Zander Masters staan voor de deur. Op dit moment zijn de weergoden ons nog niet gunstig gezind. Dit betekent niet dat we de voorbereidingen staken, dus tijd om Navionics team 2 bekend te maken.

 

Als captain van Navionic team 2 krijgen we te maken met een ervaren wedstrijdvisser. Hij maakte zijn youtube debuut als baarsvisser in Perch Pro. Gedurende deze wedstrijd was er geen haar op zijn hoofd die dacht dat hij zijn lijst niet zou vol vissen. Een belangrijk iets tijdens de Navionics Zander Masters gezien het feit dat je 7 maatse snoekbaarzen ter meting dient aan te bieden. 

 

Het werpen met cranks beheerst deze crack als geen ander, ook het verticalen zit hem in het bloed. In het NKS heeft hij samen met zijn vroegere side kick Ruud Talud bewezen een gouden duo te zijn. Het aansnijden van een talud en verticaal een shad laten dansen beheerst deze topper als geen ander. Zijn bijnaam is dan ook te danken aan zijn verticaal skills. De captain van team Navionics 2 is dan ook “Vertical Vinny” of te wel Vincent Tobé.

 

De sidekick van Vertical Vinny is ook geen onbekende in de roofvisvisserij. Zijn vrije tijd slijt deze topper dan ook met het creëren van echte vang shads.  Een must have voor de roofvisser. Op facebook staat het bol van de vang shads met prachtige vangsten als resultaat. De pelagic visserij zit hem in de vingers, of dit ook op de rivier zo is zal hij kunnen bewijzen op de Lek.

 

De combinatie van de vaar en vertical skills van Vertical Vinny met deze roofivsgoeroe op het gebied van softbaits maakt dit team dan ook tot een ware kanshebber voor eremetaal. Als 2e visser van Navionics team 2 hebben we het dan ook over “Softbait Verhoef” of te wel Joeri Verhoef. 

 

Wij wensen deze heren veel succes tijdens de Navionic Zander Masters Lek Ameide.

 

Wil je nog deelnemen aan deze prachtige en altijd spannende wedstrijd er zijn nog een aantal plaatsen vrij dus schrijf je snel in.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters