Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede

Nog een paar dagen tot de NKS Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede. De hoogste tijd dus om een team Lund IJsselsport 2 aan jullie voor te stellen. Deze twee toppers behoren vooraf al tot de kanshebbers op ere metaal.

De captain van team Lund IJsselsport 2 is een zeer ervaren wedstrijdvisser. Het vissen van de crankcup, predatortour en nu het NKS. Het werpen op onze roofvissen is de favoriete bezigheid van deze captain. Het maakt hem hierbij niet uit of het nu cranks of shads zijn hij beheerst het allemaal.

Aanstaande zondag zal captain Christian Temminghoff zijn Lund naar de gouden snoekbaarsgronden sturen. Hij wordt vergezeld door een uitstekende roofvisser.

De teamgenoot van Christian is iemand die de Lund boten van binnen en buiten kent, daarnaast ook nog eens beschikt over de kennis van de dieptemeters en elektromotoren. Kortom aan kennis over de apparatuur zal het bij deze topper niet ontbreken. Als je hier dan ook nog eens de nodige skills met betrekking tot het vissen aankoppelt dan heb je een gevaarlijke deelnemer.Het eremetaal heeft Frank Helming al eens in zijn handen gehad en nu gaat hij wederom op jacht naar de eeuwige roem.Wij wensen Christian en Frank heel veel plezier en succes tijdens de Lund IJsselsport Zander Masters Nieuwe Merwede.

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters