Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Nog een goede week en dan is het zover de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Een wedstrijd waar alle disciplines van het snoekbaarsvissen worden ingezet. Het traditioneel vissen met de pen tot en met het pelagic vissen gericht op de geliefde glasoog.

De hoogste tijd dus om team Quantum 1 aan jullie voor te stellen. Dit duo is inmiddels al jaren onafscheidelijk van elkaar. Welk toernooi je ook komt ze zijn als Knabbel & Babbel, Peppi & Kokki, Bassie & Adriaan. Wat hebben deze heren nog meer gemeen met elkaar; prachtige prestaties.

Gezamenlijk wonnen ze 2x het NKS Klassement, de Europese titel (Predatortour) kortom een team om in de gaten te houden tijdens de Quantum Zander Masters Hollandsdiep. De kracht van dit team zit hem volgens de experts in de veelzijdigheid. Welke techniek je ook op noemt ze beheersen deze tot in de puntjes.

De captain van dit sterrenduo is niemand minder dan Hendry Vis, natuurlijk is zijn sidekick niemand minder dan Gerald Vierhout. Een overwinning is voor deze heren niet vreemd en het HollandsDiep is al jaren één van de thuiswateren waar deze heren met grote regelmaat te vinden zijn.Ieder hoekje en gaatje kennen ze er en gewapend met de hengels, kunstaas van Quantum zullen ze de strijd aangaan met de overige 49 boten.
Stay tuned voor de presentatie van team Quantum 2. Wie dat zullen zijn is nog een verrassing maar Quantum kennende pakken ze uit met ware toppers.

Wil je deelnemen aan deze prachtige wedstrijd? Schrijf je dan snel in.

Tight Lines & Fair Play,
NKS Dutch Zander Masters