Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Quantum Zander Masters HollandsDiep

Met nog enkele dagen te gaan lijken de weergoden ons gunstig gezind te gaan zijn. We weten het is nog vroeg om de vlag uit te hangen maar we hebben er goede hoop op dat de Quantum Zander Masters zondag doorgaan. De hoogste tijd voor een rectificatie van Quantum team 1.

De afgelopen dagen bereikte ons het bericht dat Hendry Vis aanstaande Quantum wedstrijd geen deel uit zal maken van het gouden koppel Gerald & Hendry. Wie dan wel was onze vraag?

Hierop kwam een duidelijk antwoord, Gerald is namelijk op 4 april zelf gevangen door een ware kneiterkoningin. Een dame die haar “catch of a life time” het ja woord heeft gegeven  op 4 april 2022, van harte beiden!

Deze dame blijkt nu ook ontzettend dikke snoekbaarzen te kunnen vangen en wil graag haar vrouwtje staan tijdens de Quantum Zander Masters HollandsDiep. Dit betekend voor Gerald dat hij net als in huize Vierhout de sidekick is van Anja Vierhout!Wij wensen dit pas getrouwde stel veel plezier en dikke vissen tijdens de Quantum Zander Masters HollandsDiep.

Wil je nog deelnemen en de strijd aangaan met Anja & Gerald schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl. Er zijn slechts enkele plaatsen vrij!

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters.