Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Navionics Zander Masters Afgelast!

Beste Deelnemers & Belangstellende,

Het weer is iets waar menig toernooi organisator slapeloze nachten van krijgt. Ook bij de NKS organisatie zijn dit hoofdbrekers, met name over het her inplannen van de wedstrijden. Helaas hebben we het weer niet in de hand.

De verwachte weersomstandigheden voor aanstaande zondag zijn echter zo slecht dat we genoodzaakt zijn om de Navionics Zander Masters uit te stellen. Er wordt voor aanstaande zondag windkracht 5-8 BFT Zuid-West afgegeven. We kunnen ons dus opmaken voor een ZuidWester storm. De wedstrijd zal dus aanstaande zondag NIET doorgaan.De Navionics Zander Masters wordt verplaatst naar 19-2-2023. Alle reeds ingeschreven deelnemers zijn automatisch ingeschreven voor de reservedatum.

Gezien het feit dat er 2 van de geplande reservedatums reeds zijn ingevuld zal de NKS organisatie extra uitwijkdatums toevoegen aan de kalender. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Ben je nog niet ingeschreven voor de Navionics Zander Masters Hollandsdiep dan kan je vanaf nu inschrijvingen voor 19-2-2023. Er zijn slechts 4 plaatsen vrij.

De aankomende wedstrijd is de Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet op 5-2-2023. Schrijf je voor deze en andere wedstrijden in via www.nksnoekbaarsvissen.nl

Tight Lines & Fair Play,

NKS Dutch Zander Masters.